Előfizetés
Előfizetés

Rólunk

A GPLD.HU

A GPLD.hu alapötlete az volt, hogy segítse azokat a weboldaltulajdonosokat vagy kis fejlesztőket, akik már kellő ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek a WordPress használatában ahhoz, hogy ne legyen szükségük a fejlesztők által nyújtott technikai támogatásra, vagy akiknek alacsony a költségvetésük. Így tudjuk segítjük őket, hogy ne keljen megvásárolniuk a drága bővítményeket saját és ügyfeleik projektjeihez.

Néha az ügyfél webhelyéhez szükséges beépülő modulok akár több száz dollárt is elérhetnek, ami hazánkban még a nagyobb költségvetésű weboldalkészítésnél is megterhelő lehet. Ennek az oldalnak tehát az a célja, hogy segítsen azon hozzáértő embereknek, akiknek nincs szükségük a fejlesztők támogatásra vagy automatikus frissítésekre, így pénzt takarítanak meg.

A legtöbb ember ismeri a „nyílt forráskódú” kifejezést. Ez egy szoftver- vagy kódrészletet jelent, amely ingyenesen használható. Ön szabadon használhatja, másolhatja, tanulmányozhatja, módosíthatja, javíthatja vagy újraterjesztheti a szoftvert, ahogy tetszik.

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, és a GPL-en (General Public Licence) alapul, amelyről többet olvashat a WordPress webhelyén.

A legfontosabb információ, hogy minden olyan szoftvernek, amely a WordPressre épül, tovább kell vinnie az eredeti GPL licencet.

Így a WordPress-re készített beépülő modulok és témák  is öröklik a GPL licencet.

Mit jelent ez az Ön számára?

Ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztők nem számíthatnak fel díjat az általuk fejlesztett kód megvásárlásáért. Ez azt jelenti, hogy miután megvásárolta a kódot, szabadon felhasználhatja bármire.

Ha egy ilyen program másolatait tovább adja, akár ingyenesen, akár térítés ellenében, minden jogát át kell adnia a vásárlóknak, tehát nekik is hozzá kell férniük a forráskódhoz. Valamint meg kell mutatni nekik ezeket a feltételeket, hogy ismerjék a jogaikat.

— GPLv2 licenc

Tehát teljesen legális a bővítmények és témák letöltése erről az oldalról.

Töltsön le annyit, amennyit csak akar, és annyi projektben használja, amennyiben csak szeretné.

Kik vagyunk mi?

Weboldalak fejlesztéséhez szükséges szoftverek értékesítésére szakosodott cég vagyunk. Ezek a WordPress témák és bővítmények, PHP szkriptek, JavaScriptek.

A projektet 2022-ben indítottuk útjára, és mára a GPLD.hu az egyik legnépszerűbb weboldal Magyarországon, amely a legjobb WordPress weboldaltervezéshez kapcsolódó digitális termékeket kínálja a piacon.

Célunk, hogy minden felhasználó számára elérhető áron lehetőséget biztosítsunk a prémium termékek megismerésére!

Összeállítottuk a legjobb prémium WordPress sablonok és beépülő modulok legújabb verzióit, és weboldalunkat a lehető legfelhasználóbarátabbá tettük, beleértve a reklámmentességet, a közvetlen letöltési hivatkozásokat, az egyszerű keresést és navigációt.

Miért válasszon minket?

Alacsonyabb áron kapja meg az eredeti fájlokat,  rosszindulatú programok, vírusok és hirdetések nélkül.
Minden termék korlátlan számú webhelyen (domain) működik (korlátlan licenc).
Minden termék elérhető közvetlen linkeken.
Folyamatosan frissítjük termékeinket és folyamatosan adunk hozzá új termékeket, amelyeket máshol nehéz megtalálni!

Weboldalunkon a következő fejlesztők prémium termékeit töltheti le: Themeforest Market, Codecanyon Market, AppThemes, AIT Themes Club, Elegant Themes, MyThemeShop, StudioPress, WooThemes (WooCommerce.com), Themify, Yithemes (YITH), iThemes, Modern Tribe , OnTheGoSystems, Rocket Genius, Thrive Themes, WP All Import, Yoast és mások.

A fő különbség köztünk és a fejlesztők között az, hogy nem adunk ingyenes technikai támogatást. Így az eredeti ár töredékéért tudjuk kínálni a termékeket.

Tehát, ha úgy gondolja, hogy egy termékhez folyamatos technikai támogatásra lesz szüksége, kérjük, fontolja meg a fejlesztőtől való vásárlást. Az egyes fejlesztők linkjei megtalálhatók a termékoldalakon.

Úgy gondoljuk, hogy tökéletesen egyértelművé tesszük, hogy bár az GPLD.hu termékei eredeti termékek, nem mi vagyunk az eredeti szerzők. Egyszerűen tovább értékesítjük a szoftvert, mivel ehhez jogunk van, a GPL licenc alapján.

De a kétségek és félreértések elkerülése végett:

Nem állunk kapcsolatban, nem társaink vagy támogatnak minket egyetlen olyan vállalat sem, amelynek termékeit ezen az oldalon megtalál. Ezeknek a cégeknek minden említése pusztán azért történik, hogy ügyfeleinket ne tévesszük meg a termék eredeti forrását illetően, és dönthessenek úgy, hogy tőlük vásárolják meg azt.

A GPLD.hu és a GPL licenccel kapcsolatos további információkért keresse fel a Kapcsolat oldalunkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

További kérdései vannak?