Előfizetés
Előfizetés

Általános szerződési feltételek

ASZF

 

Mielőtt regisztrál, megvásárolja és letölti a termékeket személyes célokra, kérjük, győződjön meg arról, hogy elolvasta, megértette és elfogadta az alábbi feltételeket.

A GPLD.hu webhely biztosítja a szoftver tárgyát, feltéve, hogy Ön megfelel az összes feltételnek. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja weboldalunkat, és azonnal hagyja el.

1. Licenc és DMCA
A weboldalon található összes digitális termék elérhető a GNU General Public License alatt, és egy vagy több harmadik fél (fejlesztő) által tervezett.

Ezek a termékek és az oldalon bemutatott egyéb anyagok kizárólag személyes használatra állnak rendelkezésre. Ha a termékeket kereskedelmi (üzleti) célokra szeretné használni, akkor közvetlenül a fejlesztőktől vásárolja meg.

Nem biztosítunk semmilyen licencet vagy próba/kereskedelmi kulcsot ezeknek a termékeknek az automatikus frissítéséhez. A weboldalon bemutatott összes termék teljes egészében és korlátlan számú weboldalon (domain) működik. Nincs szükség licenckulcsokra.

Szigorúan tilos bármilyen grafikát (képek, ikonok, fényképek, videók) a bemutató tartalomból bármilyen célra felhasználni. Kérjük, a termék használata előtt figyelmesen olvassa el a licencfeltételeket.

2. Termék szállítás
A fizetés megerősítése után a megvásárolt termékeket letöltheti fiókja oldalán a „Letöltések” részben. Ez általában a fizetés befejezése után 10-15 percen belül megtörténik. Az e-mail címére egy levelet is kap a termék letöltésének módjáról. Kérjük, hogy a regisztráció során érvényes e-mail címet adjon meg.

Minden digitális terméket ingyenes letöltési és frissítési lehetőséggel vásárolhja meg a vásárlás dátumától számított egy hónapig.

3. Fizetés és megújítás.
Általános feltételek.
Egy termék vagy szolgáltatás kiválasztásával Ön beleegyezik abba, hogy a GPLD.hu-nak kifizesse a feltüntetett havi, féléves, vagy éves előfizetési díjat (további fizetési feltételeket az egyéb kommunikációk tartalmazhatnak). Az előfizetési díjakat előre fizetett alapon számítjuk fel azon a napon, amikor feliratkozik a Frissítésre, és fedezi a szolgáltatás használatát a jelzett havi, féléves vagy éves előfizetési időszakban. A befizetések nem téríthetők vissza.

Automatikus megújítás.
Hacsak a vonatkozó előfizetési időszak lejárta előtt nem értesíti a GPLD.hu-t arról, hogy szeretne lemondani egy előfizetést, előfizetése automatikusan megújul, és Ön felhatalmaz bennünket, hogy beszedjük az adott előfizetésre vonatkozó éves vagy havi előfizetési díjat (valamint az esetleges adókat). bármely általunk nyilvántartott hitelkártya vagy más fizetési mód használatával.

A frissítés bármikor lemondható, ha írásban nyújtja be kérelmét a GPLD.hu-hoz.

4. Visszatérítési szabályzat
Minden eladás végleges. Nem jár visszatérítés, kivéve abban az esetben, ha a digitális termék teljesen használhatatlan.

Ha a digitális termék használhatatlan, időre van szükségünk, hogy megpróbáljuk megjavítani. Ellenkező esetben a visszatérítést teljesítjük.

5. Támogatási politika
Csak alapvető műszaki támogatást (tanácsadást) biztosítunk. Például digitális termékek telepítésében tudunk segíteni, de szabadúszó munkát nem végzünk.

Ha a weboldalunkon vásárolt termékekhez telepítési vagy beállítási szolgáltatásra van szüksége, kérje szabadúszók segítségét.

6. Adatvédelmi szabályzat
A vevő által megadott információkat kizárólag a tranzakció, a szállítás, valamint az új szoftvertermékekről és az ügyfélszolgálati problémák megoldásáról szóló értesítések céljára használjuk fel.

A weboldalon történő regisztrációval hozzájárul az üzenetek e-mailben történő fogadásához (hírlevél feliratkozás). Ha le szeretne iratkozni ezen üzenetek fogadásáról, kérjük, értesítsen bennünket. Visszajelzése beérkezését követően 24 órán belül eltávolítjuk e-mail címét a levelezőlistáról.

7. Garanciák
Garantáljuk, hogy a weboldalon vásárolt digitális termékek nem tartalmaznak rosszindulatú programokat, vírusokat vagy reklámokat. Nem vállalunk azonban garanciát arra, hogy a weboldalon vásárolt termékek pontosan úgy fognak működni, ahogyan szeretné; nem garantált, hogy pontosan ugyanúgy fog működni, mint a régebbihez képest kiadott új frissítés; például új hibákat találtak.

Minden digitális termék „úgy, ahogy van”. A letöltött termékek használatából eredő, az oldalakat érő károkért felelősséget nem vállalunk.

8. Feltételek
A weboldal fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy módosítsa a feltételeket. Fenntartjuk továbbá a jogot a digitális termékek értékesítésére és az előfizetésre vonatkozó feltételek megváltoztatására. Nem vállalunk felelősséget Ön vagy bármely harmadik fél felé a digitális termékek értékesítési feltételeiben vagy az előfizetésben bekövetkezett változások esetén.

További kérdései vannak?